inVentiv is gespecialiseerd in het uitvoeren van opdrachten en projecten binnen met name de bank- en verzekeringssector. Als organisatieversterkers ondersteunen wij op diverse wijzen front- mid- en backoffice activiteiten voor diverse organisaties in deze sector. De bank en verzekeringssector is onderhevig aan constante wijzigingen. Het is een periode van snelle veranderingen, toenemende wet- en regelgeving, risico’s en veranderend gedrag van klanten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten deze veranderingsslag kunnen doorvoeren en ondersteunen onze klanten in hun bedrijfsprocessen. Dit doen wij door piekbelastingen, bijvoorbeeld door premieherziening, product-innovatie, achterstanden, prolongaties of wetswijzigingen, op te vangen zónder dat het bedrijfsproces van de klant belast wordt. Incidenteel of structureel in de vorm van een flexschil.

 

inVentiv als werkgever

Onze opdrachten worden met name op basis van Fixed-Price, Fixed-Date en Fixed-Result, projectmatig aangepakt en worden meestal op locatie bij de opdrachtgever uitgevoerd. Wij streven er naar opdrachten en projecten kwalitatief en kwantitatief uitmuntend uit te voeren en onze opdrachtgevers daarover vooraf de garantie te geven. Om die garantie te kunnen waarmaken is inVentiv afhankelijk van haar professionals. Wij zetten ons er dagelijks voor in om de juiste medewerkers op de juiste plek te hebben, zodat deze hoge kwaliteit geleverd kan worden. Wij werken met eigen medewerkers die bij ons een (vast) dienstverband hebben. Naast detachering en projecten bestaat de dienstverlening van inVentiv uit interimbemiddeling.

De ambitie van inVentiv is groot. We zoeken daarom gedreven professionals die mee willen werken om onze ambities te realiseren. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die zich willen ontplooien en willen groeien. Het zij in de diepte of als generalist. Wij verwachten van je dat je klantgericht en flexibel bent, initiatief toont en over aanpassingsvermogen beschikt. Het spreekt je aan om organisaties te helpen hun prestaties te verbeteren. Kijk voor meer informatie op

www.werkenbijinventiv.nl.

OP ZOEK NAAR EEN ORGANISATIEVERSTERKER DIE WERKT?

inVentiv ondersteunt alle front- mid- en backoffice activiteiten van uw organisatie.