Ons commerciële team

Ton van der Laan

Directeur

“Wij onderscheiden ons door onze projectmatige aanpak. Projecten tegen fixed price, fixed date en fixed result.”

Telefoon: 06-20747847

Mireille van Miltenburg

HR Consultant

“Op HR gebied aansluiten bij de doelstellingen van het bedrijf én de belangen van de medewerkers behartigen; dat is waar ik iedere dag mee bezig ben en waar ik mijn energie uithaal.”

Telefoon: 06-23474851

Patrick van Vliet

Accountmanager

“Door mijn kennis en ervaring binnen de branche kan ik een perfecte match maken tussen de beste kandidaat en de juiste plek.”

Telefoon: 06-12588367

benjamin-cirkel

Benjamin de Heer

Recruiter

Telefoon: 06-23948665

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Het verschil maken is meer dan alleen voor de klant en jezelf de beste oplossing kiezen. Het ondersteunen van instellingen die bijdrage aan een leefbare wereld vinden wij een belangrijk onderdeel van ons ondernemen.

inVentiv steunt als toegewijd sponsor de Stichting Hulphond. Deze Stichting leidt al 25 jaar hulphonden op voor mensen met een motorische of auditieve beperking of epilepsie. Het doel is om zo hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid te vergroten en op die manier ook een (re-)integratie in de samenleving te bevorderen. Klik hier voor meer informatie.

Naast het leveren van een financiele bijdrage vindt inVentiv het bieden van praktische steun minstens zo belangrijk. inVentiv is de partner bij capaciteitsproblemen. Dit uit zich ook buiten de branche waarin wij sterk zijn. Zo helpen we al een aantal jaren een zorgcentrum (beweging 3.0) in de regio met het bieden van een aantal helpende handen die kunnen ondersteunen bij de door het zorgcentrum georganiseerde activiteiten. Als je als werknemer hieraan een bijdrage wilt leveren, kun jij je hiervoor aanmelden.

Op zoek naar een organisatieversterker die werkt?

inVentiv ondersteunt alle front- mid- en backoffice activiteiten van uw organisatie.