Detacheringsbureau in de bank- en verzekeringswezen branche

Als detacheringsbureau voor het bank- en verzekeringswezen, bieden wij verschillende vacatures en projecten aan op het gebied van financiën en verzekeringen. Ben jij een starter met een afgeronde opleiding richting Banking & Insurance? Of heb je al veel ervaring op dit vlak en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor iedereen hebben wij bij inVentiv uit Hoevelaken, nabij Amersfoort, een geschikte oplossing.

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Grote opdrachtgevers
  • Afwisselende projecten

Wil je meer weten over onze vacatures?

Een greep uit onze vacatures

Meewerkend Coördinator Polisafdeling
Sector
Schade
Regio
Gelderland


Bekijk vacature

Administratief Behandelaar Pensioenen
Sector
Pensioen
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Meewerkend Coördinator Schadebehandeling
Sector
Schade
Regio
Gelderland


Bekijk vacature

Schadebehandelaar Middel en Zwaar Letsel
Sector
Schade
Regio
Gelderland


Bekijk vacature

Financieel Administratief Medewerker
Sector
Pensioen
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Hypotheekacceptant Beheer & Behoud Utrecht (Junior/ Medior)
Sector
Hypotheken
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Senior FEC Analist - Klantoffboarding
Sector
Banken
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Allround Medewerker Pensioenservice
Sector
Pensioen
Regio
Noord-Holland


Bekijk vacature

Commercieel Medewerker Lijfrente
Sector
Pensioen
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Medewerker Pensioeningangen
Sector
Pensioen
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Niet de perfecte vacature gevonden die je zocht?

Werk aan diverse projecten via ons detacheringsbureau voor het bank- en verzekeringswezen

Heb jij een passie voor verzekeringen en wil jij jezelf graag ontwikkelen in het bank- en verzekeringswezen en zoek je hier een professioneel detacheringsbureau voor? Dan ben je bij inVentiv op de juiste plek. Als detacheringsbureau helpen wij professionals graag aan een vaste of tijdelijke baan bij een bank, verzekeraar of elders in de financiële sector. Bij ons heb je de mogelijkheid om voor een vaste baan te solliciteren, maar ook om voor verschillende projecten te werken. Bij detachering zoeken wij de bank of verzekeraar die bij jou past. Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staan hierbij centraal. Als detacheringsbureau zorgen we voor mooie projecten bij diverse opdrachtgevers, zoals een verzekeraar, en investeren we tevens in coaching, masterclasses en trainingen voor het bankwezen en verzekeringen. Zie je detachering wel zitten om verschillende projecten voor het bankwezen, een verzekeraar of voor de financiële sector uit te voeren via ons detacheringsbureau? Na detachering bij ons kun je direct aan de slag bij een verzekeraar.

Diverse opdrachten en projecten binnen de bank- en verzekeringssector

Als detacheringsbureau voor het bank- en verzekeringswezen zorgen we altijd voor mooie opdrachten en projecten op het gebied van verzekeringen en financiën. Hiermee ondersteunen wij de front-, mid- en backofficeactiviteiten voor verschillende organisaties in deze sector. Wij zijn altijd op zoek naar professionals die onze ambitie hierin willen helpen realiseren. We zorgen dat enerzijds onze opdrachtgevers voldoende ondersteuning krijgen bij verschillende projecten en anderzijds dat de professionals zichzelf kunnen ontwikkelen. Spreekt het jou aan om organisaties te helpen met deze projecten en ben jij klantgericht, flexibel en iemand die initiatief toont? Dan ben je van harte welkom om te solliciteren bij ons detacheringsbureau voor het bankwezen, verzekeringen en de financiële sector.

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct

Wil jij graag werken met verzekeringen, actief zijn in de financiële sector of je inzetten voor het bankwezen en zoek je een detacheringsbureau dat je hierbij kan helpen? Neem dan contact op met inVentiv, hét detacheringsbureau voor het bank- en verzekeringswezen en vraag naar de mogelijkheden. Bel naar 033-2580977 of e-mail naar info@inventiv.nl. Wij helpen je graag aan een vaste of tijdelijke functie, of bijvoorbeeld een traineeship. Bekijk gerust alle openstaande vacatures van ons detacheringsbureau in banken en verzekeringen en solliciteer direct voor een functie die goed aansluit bij jouw kwaliteiten en interesses.