Vacature voor de functie van acceptant

Ben jij op zoek naar een passende vacature voor de functie van acceptant volmacht, voor motorrijtuigen of voor aansprakelijkheid? Bij inVentiv uit Hoevelaken, nabij Amersfoort, hebben we verschillende vacatures in deze sector, waaronder voor functies als acceptant volmacht, motorrijtuigen of aansprakelijkheid. Bij ons heb je de mogelijkheid jezelf maximaal te ontwikkelingen. Bekijk onze vaste en tijdelijke functies of bijvoorbeeld een traineeship bij inVentiv. Of je nu een starter bent zonder ervaring of al jaren als acceptant werkzaam bent; wij helpen je graag met het vinden van de juiste baan.

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Grote opdrachtgevers
  • Afwisselende projecten

Wil je meer weten over onze vacatures?

Een greep uit onze vacatures

Meewerkend Coördinator Polisafdeling
Sector
Schade
Regio
Gelderland


Bekijk vacature

Administratief Behandelaar Pensioenen
Sector
Pensioen
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Meewerkend Coördinator Schadebehandeling
Sector
Schade
Regio
Gelderland


Bekijk vacature

Schadebehandelaar Middel en Zwaar Letsel
Sector
Schade
Regio
Gelderland


Bekijk vacature

Financieel Administratief Medewerker
Sector
Pensioen
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Hypotheekacceptant Beheer & Behoud Utrecht (Junior/ Medior)
Sector
Hypotheken
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Senior FEC Analist - Klantoffboarding
Sector
Banken
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Allround Medewerker Pensioenservice
Sector
Pensioen
Regio
Noord-Holland


Bekijk vacature

Commercieel Medewerker Lijfrente
Sector
Pensioen
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Medewerker Pensioeningangen
Sector
Pensioen
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Niet de perfecte vacature gevonden die je zocht?

Een geschikte vacature voor jou als acceptant volmacht

Bij inVentiv bieden wij diverse mogelijkheden binnen de bank- en verzekeringssector, waaronder een vacature voor de functie van acceptant volmacht, acceptant aansprakelijkheid of acceptant motorrijtuigen. Als acceptant ga je voornamelijk aan de slag met het beoordelen van verzekeringen en uitbrengen van offertes. Ben je geïnteresseerd in een van deze functies, of bijvoorbeeld eerder in een functie als relatiebeheerder of als fraudespecialist? Dan kijken we graag met jou naar de mogelijkheden en of er match is tussen jou en de werkgever. Wij werken met diverse opdrachtgevers, waaronder banken en verzekeraars.

Ben jij de gedreven professional die wij zoeken?

Onze ambitie en die van onze opdrachtgevers is groot. Daarom zoeken we ook naar gedreven professionals die deze ambitie delen en zichzelf willen ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Ben jij klantgericht, flexibel en toon jij graag initiatief? Dan helpen wij jou graag aan een passende functie. Ga bijvoorbeeld voor een vacature voor de functie van acceptant volmacht, acceptant motorrijtuigen of acceptant aansprakelijkheid.

Solliciteer direct op een vacature voor de functie van acceptant

Zoek jij werk in Gelderland en ben jij geïnteresseerd in een baan als acceptant, bijvoorbeeld op het gebied van aansprakelijkheid, motorrijtuigen of volmacht? Dan ben je van inVentiv op de juiste plek. Wij hebben namelijk diverse vacatures in de verzekeringssector. Als acceptant gespecialiseerd in aansprakelijkheid, motorrijtuigen of volwacht ben je bij ons in goede handen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan de verschillende vacatures en solliciteer direct op een functie die past bij jouw kwaliteiten en interesses. Kom je er nog niet uit of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 033-2580977 of te e-mailen naar info@inventiv.nl.