Vacature voor de functie van KYC-analist

Is solliciteren op een vacature voor KYC-analist iets voor jou? Bekijk dan het vacatureaanbod van inVentiv. Wij hebben diverse vacatures in de bank- en verzekeringssector en hechten veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden iedereen een passende oplossing. Als je aan de slag wilt gaan als analist, ben je bij ons in goede handen.

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Grote opdrachtgevers
  • Afwisselende projecten

Wil je meer weten over onze vacatures?

Een greep uit onze vacatures

Meewerkend Coördinator Polisafdeling
Sector
Schade
Regio
Gelderland


Bekijk vacature

Administratief Behandelaar Pensioenen
Sector
Pensioen
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Meewerkend Coördinator Schadebehandeling
Sector
Schade
Regio
Gelderland


Bekijk vacature

Schadebehandelaar Middel en Zwaar Letsel
Sector
Schade
Regio
Gelderland


Bekijk vacature

Financieel Administratief Medewerker
Sector
Pensioen
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Hypotheekacceptant Beheer & Behoud Utrecht (Junior/ Medior)
Sector
Hypotheken
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Senior FEC Analist - Klantoffboarding
Sector
Banken
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Allround Medewerker Pensioenservice
Sector
Pensioen
Regio
Noord-Holland


Bekijk vacature

Commercieel Medewerker Lijfrente
Sector
Pensioen
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Medewerker Pensioeningangen
Sector
Pensioen
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Niet de perfecte vacature gevonden die je zocht?

Een interessante vacature voor de functie van KYC-analist

Know Your Client, dat is waar de afkorting KYC voor staat. Als KYC-analist houd je je onder andere bezig met het beoordelen van klantdossiers en geldstromen. Dit kun je zowel doen bij een vaste baas als bij verschillende opdrachtgevers. Wil je liever een andere functie bekleden, bijvoorbeeld als letselschadebehandelaar? Ook dan kun je bij ons terecht!

Solliciteer direct online of neem contact op met onze recruiters

Wil je graag aan de slag als KYC-analist en heb je een passende vacature gezien in ons aanbod? Aarzel dan niet langer en stuur direct jouw CV en motivatie op. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature? Dan kun je altijd contact opnemen met de recruiters van InVentiv uit Hoevelaken, nabij Amersfoort. Bel naar 033-2580977 of mail naar info@inventiv.nl. Ben je liever financieringsspecialist? Ook dan helpen wij je graag.

Zoek je een geschikte vacature voor de functie van KCC-medewerker?

Liggen jouw kwaliteiten en interesses bij financiën en wil je graag werken bij een bank of verzekeraar? Bij inVentiv zijn we je graag van dienst. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke Ben je op zoek naar een geschikte vacature, bijvoorbeeld voor de functie van KCC-medewerker? Dan hebben we bij inVentiv diverse mogelijkheden. Wij bieden onder andere vaste en tijdelijke functies aan, maar je kunt bij ons ook diverse projecten uitvoeren voor verschillende opdrachtgevers. Zo begin je jouw carrière direct goed door bij verschillende bedrijven werkervaring op te doen en krijg je de kans om jezelf sneller te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Ook als je op zoek bent naar een andere functie, bijvoorbeeld als medewerker claims of als actuaris, kun je bij ons terecht.

Solliciteer direct online

Heb je een vacature gevonden die goed aansluit bij jouw interesses en kwaliteiten? Solliciteer dan direct online en wie weet heb je jouw droombaan binnenkort al te pakken! Ook als je nog geen geschikte vacature hebt gevonden voor de functie van KCC-medewerker, kun je met ons contact opnemen. Bel naar 033-2580977 of mail naar info@inventiv.nl en vraag onze recruiters uit Hoevelaken, nabij Amersfoort, om advies.