Vacature voor de functie van pensioenspecialist

Zoek je een vacature om als pensioenspecialist of pensioenadviseur aan de slag gaan? Bij inVentiv beschikken wij over een uitgebreid vacatureaanbod, voornamelijk gericht op de bank- en verzekeringssector. Wij ondersteunen diverse opdrachtgevers met het uitvoeren van front-, mid- en backofficeactiviteiten. Wil jij jezelf graag ontwikkelen in een van deze sectoren en werkervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers als pensioenspecialist? Ontdek dan wat ons bedrijf uit Hoevelaken, nabij Amersfoort, voor jou kan betekenen.

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Grote opdrachtgevers
  • Afwisselende projecten

Wil je meer weten over onze vacatures?

Een greep uit onze vacatures

Meewerkend Coördinator Polisafdeling
Sector
Schade
Regio
Gelderland


Bekijk vacature

Administratief Behandelaar Pensioenen
Sector
Pensioen
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Meewerkend Coördinator Schadebehandeling
Sector
Schade
Regio
Gelderland


Bekijk vacature

Schadebehandelaar Middel en Zwaar Letsel
Sector
Schade
Regio
Gelderland


Bekijk vacature

Financieel Administratief Medewerker
Sector
Pensioen
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Hypotheekacceptant Beheer & Behoud Utrecht (Junior/ Medior)
Sector
Hypotheken
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Senior FEC Analist - Klantoffboarding
Sector
Banken
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Allround Medewerker Pensioenservice
Sector
Pensioen
Regio
Noord-Holland


Bekijk vacature

Commercieel Medewerker Lijfrente
Sector
Pensioen
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Medewerker Pensioeningangen
Sector
Pensioen
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Niet de perfecte vacature gevonden die je zocht?

Een vacature voor een startende pensioenspecialist of ervaren pensioenadviseur

Solliciteer op de vacature voor pensioenadviseur en vervul een belangrijke rol in het vergrijzende Nederland. De komende jaren zal het aantal gepensioneerden in ons land snel toenemen en zij wachten op jouw deskundig advies. Ben je net afgestudeerd? Of heb je al jarenlange ervaring de bank- of verzekeringssector? Wij hebben de vacature en uitdaging die bij jouw situatie past. Bij inVentiv hebben we voor iedereen een passende oplossing. Zo bieden wij zowel tijdelijke als vaste functies aan én krijg je bij ons de mogelijkheid om te werken voor diverse projecten van verschillende opdrachtgevers. Zo doe je bij verschillende bedrijven werkervaring op en geef je jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling een flinke boost. Heb je een vacature voor de functie van pensioenadviseur of pensioenspecialist gevonden die bij je past? Dan solliciteer je eenvoudig online. Als pensioenadviseur help je mensen zich voor te bereiden op hun oude dag, wanneer ze stoppen met werken. Dit ontzettend dankbare werk een enorm verschil maken voor jouw klanten, die hun hele leven hard hebben gewerkt. Wanneer jij je werk goed doet houden zij meer geld over om te genieten van hun pensioen.

Vraag onze recruiters voor meer informatie

Heb je een geschikte vacature gevonden voor de functie van pensioenadviseur of pensioenspecialist? Zou je liever een andere functie dan pensioenspecialist willen, zoals procesmanager? Of ga je liever aan de slag als bankmedewerker? Bij inVentiv helpen we je graag verder. Je kunt online reageren op een vacature of contact met onze experts opnemen voor meer informatie of solliciteer direct. Bel daarvoor naar 033-2580977 of stuur een e-mail naar info@inventiv.nl. Onze specialisten helpen je graag met al je vragen over de vacature van pensioenadviseur of pensioenspecialist.