Vacature voor de functie van schadebehandelaar

Ben jij geïnteresseerd in het afhandelen van schadeclaims en zoek je een passende vacature voor de functie van multibranche schadebehandelaar bij brand, schadeacceptant of schade-expert? Bekijk de mogelijkheden bij inVentiv uit Hoevelaken, nabij Amersfoort. Wij werken samen met diverse opdrachtgevers uit de bank- en verzekeringssector en bieden dan ook meerdere vacatures aan in deze sectoren, waaronder een vacature voor de functie van schadebehandelaar, schadeacceptant en schade-expert. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van ons bedrijf? Lees dan snel verder en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Grote opdrachtgevers
  • Afwisselende projecten

Wil je meer weten over onze vacatures?

Een greep uit onze vacatures

Meewerkend Coördinator Polisafdeling
Sector
Schade
Regio
Gelderland


Bekijk vacature

Administratief Behandelaar Pensioenen
Sector
Pensioen
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Meewerkend Coördinator Schadebehandeling
Sector
Schade
Regio
Gelderland


Bekijk vacature

Schadebehandelaar Middel en Zwaar Letsel
Sector
Schade
Regio
Gelderland


Bekijk vacature

Financieel Administratief Medewerker
Sector
Pensioen
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Hypotheekacceptant Beheer & Behoud Utrecht (Junior/ Medior)
Sector
Hypotheken
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Senior FEC Analist - Klantoffboarding
Sector
Banken
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Allround Medewerker Pensioenservice
Sector
Pensioen
Regio
Noord-Holland


Bekijk vacature

Commercieel Medewerker Lijfrente
Sector
Pensioen
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Medewerker Pensioeningangen
Sector
Pensioen
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Niet de perfecte vacature gevonden die je zocht?

Solliciteer op de vacature voor de functie van multibranche schadebehandelaar bij brand

Wil jij aan de slag gaan aan schadebehandelaar brand of multibranche? Of zoek je een geschikte vacature voor de functie van schadebehandelaar, schade-expert of schadeacceptant? Voor een nieuwe carrière als schadebehandelaar zit je bij inVentiv helemaal goed. Wij zijn constant op zoek naar gedreven professionals die zichzelf graag willen ontwikkelen in de bank- of verzekeringssector. Wij komen graag in contact met mensen die onze ambitie delen en onze opdrachtgevers willen ondersteunen met het uitvoeren van front-, mid- en backofficeactiviteiten. Voor een vacature voor een multibranche schade-expert, schadeacceptant of schadebehandelaar ben je bij ons in goede handen. Wij hebben onder andere een uitgebreid vacatureaanbod voor zowel vaste als tijdelijke functies en voor zowel starters als ervaren specialisten. Werk je liever voor meerdere projecten en opdrachtgevers? Ook dan is het mogelijk om bij inVentiv te solliciteren. Hierbij doe je bij verschillende bedrijven werkervaring op en geef je jouw persoonlijke ontwikkeling een flinke impuls.

Kom werken als multibranche schadebehandelaar bij brand

Vind je het fantastisch om met schadeclaims te werken en deze zo goed mogelijk af te handelen? Vind dan een geschikte vacature voor de functie van multibranche schadebehandelaar bij brand, schade-expert of schadeacceptant en ontwikkel jezelf in een van deze vakgebieden. Wil je liever een andere functie bekleden dan schadebehandelaar bij brand, bijvoorbeeld als volmachtbeheerder? Ook voor de functie van acceptant vind je bij ons diverse vacatures.

Reageer direct op jouw droombaan

Heb jij een vacature gevonden die volledig aansluit bij jouw kwaliteiten en interesses, bijvoorbeeld voor de functie van multibranche schadebehandelaar bij brand, schadeacceptant of schade-expert? Reageer dan direct op een van deze vacatures en wie weet heb jij binnenkort jouw droombaan als schade-expert te pakken! Ben je nog zoekende en wil je graag met ons in contact komen om de juiste vacature te vinden of om voor verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan? Neem dan contact op met onze experts via 033-2580977 of info@inventiv.nl. Wij helpen je graag verder.