Detacheringsbureau in de bank- en verkeringswezen branche

Als detacheringsbureau voor de branche bank- en verzekeringswezen en financiële dienstverlening, bieden wij verschillende vacatures en projecten aan op het gebied van financiën en verzekeringen. Ben jij een starter met een afgeronde opleiding richting Banking & Insurance? Of heb je al veel ervaring op dit vlak en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor iedereen hebben wij bij inVentiv uit Hoevelaken, nabij Amersfoort, wel een geschikte oplossing.

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Grote opdrachtgevers
  • Afwisselende projecten

Wil je meer weten over onze vacatures?

Een greep uit onze vacatures

Contract Expert
Sector
Financiële diensten
Regio
Zuid-Holland


Bekijk vacature

Quality Assurance Specialist
Sector
Banken
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Analist CLCS & Sanctions
Sector
Banken
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Kwaliteitsmedewerker Sociaal Domein
Sector
Overheid
Regio
Noord-Brabant


Bekijk vacature

Projectleider Sociaal Domein
Sector
Overheid
Regio
Noord-Brabant


Bekijk vacature

Relatiebeheerder
Sector
Financiële diensten
Regio
Landelijk


Bekijk vacature

Administratief Medewerker
Sector
Verzekeringen/Assurantiën
Regio
Gelderland


Bekijk vacature

Procesmanager
Sector
Verzekeringen/Assurantiën
Regio
Landelijk


Bekijk vacature

Bankmedewerker
Sector
Financiële diensten
Regio
Landelijk


Bekijk vacature

Schadebehandelaar
Sector
Schade
Regio
Midden - Nederland


Bekijk vacature

Niet de perfecte vacature gevonden die je zocht?

Werk aan diverse projecten via ons detacheringsbureau voor het bank- en verzekeringswezen

Wil jij jezelf graag ontwikkelen in het bank- en verzekeringswezen en zoek je hier een professioneel detacheringsbureau voor? Dan ben je bij inVentiv op de juiste plek. Als detacheringsbureau helpen wij professionals graag aan een vaste of tijdelijke baan bij een bank, verzekeraar of elders in de financiële dienstverlening. Bij ons heb je de mogelijkheid om voor een vaste baan te solliciteren, maar ook om voor verschillende projecten te werken. Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staan hierbij centraal. Als detacheringsbureau zorgen we voor mooie projecten bij diverse opdrachtgevers, zoals een verzekeraar, en investeren we tevens in coaching, masterclasses en trainingen voor het bankwezen en verzekeringen. Zie je het wel zitten om verschillende projecten voor het bankwezen, een verzekeraar of voor de financiële dienstverlening uit te voeren via ons detacheringsbureau? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Diverse opdrachten en projecten binnen de bank- en verzekeringssector

Als detacheringsbureau voor het bank- en verzekeringswezen zorgen we altijd voor mooie opdrachten en projecten op het gebied van verzekeringen en financiën. Hiermee ondersteunen wij de front-, mid- en backofficeactiviteiten voor verschillende organisaties in deze sector. Wij zijn altijd op zoek naar professionals die onze ambitie hierin willen helpen realiseren. We zorgen dat enerzijds onze opdrachtgevers voldoende ondersteuning krijgen bij verschillende projecten en anderzijds dat de professionals zichzelf kunnen ontwikkelen. Spreekt het jou aan om organisaties te helpen met deze projecten en bij jij klantgericht, flexibel en iemand die initiatief toont? Dan ben je van harte welkom om te solliciteren bij ons detacheringsbureau voor het bankwezen en de financiële sector.

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct

Wil jij graag voor een verzekeraar, in de financiële dienstverlening of voor het bankwezen werken en zoek je een detacheringsbureau die je hierbij kan helpen? Neem dan contact op met inVentiv en vraag naar de mogelijkheden. Bel naar 033-2580977 of mail naar info@inventiv.nl. Wij helpen je graag aan een vaste of tijdelijke functie, of bijvoorbeeld een traineeship. Bekijk gerust alle openstaande vacatures van ons detacheringsbureau in banken en verzekeringen en solliciteer direct voor een functie die goed aansluit bij jouw kwaliteiten en interesses.