Vacature voor de functie van acceptant

Ben jij op zoek naar een passende vacature voor de functie van acceptant in de verzekeringssector? Bij inVentiv uit Hoevelaken, nabij Amersfoort, hebben we verschillende vacatures in deze sector, waaronder voor functies als acceptant volmacht, motorrijtuigen of aansprakelijkheid. Bij ons heb je de mogelijkheid jezelf maximaal te ontwikkelingen. Bekijk onze vaste en tijdelijke functies of bijvoorbeeld een traineeship bij inVentiv. Of je nu een starter bent zonder ervaring of al jaren als acceptant werkzaam bent; wij helpen je graag met het vinden van de juiste vacature.

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Grote opdrachtgevers
  • Afwisselende projecten

Wil je meer weten over onze vacatures?

Een greep uit onze vacatures

Specialist C Project Expertise
Sector
Verzekeringen/Assurantiën
Regio
Limburg


Bekijk vacature

Data Administator
Sector
IT/Automatisering
Regio
Gelderland


Bekijk vacature

Junior Proces Analist
Sector
Pensioen
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Senior Scrum Master
Sector
IT/Automatisering
Regio
Zuid-Holland


Bekijk vacature

Allround Inkomen Adviseur
Sector
Banken
Regio
Friesland


Bekijk vacature

CDD Expert
Sector
Banken
Regio
Friesland


Bekijk vacature

Pensioenspecialist
Sector
Pensioen
Regio
Groningen


Bekijk vacature

Business Analyst - ADM
Sector
ICT
Regio
Noord-Holland


Bekijk vacature

Recruiter
Sector
inVentiv
Regio
Gelderland


Bekijk vacature

Application Developer - EAI
Sector
ICT
Regio
Zuid-Holland


Bekijk vacature

Niet de perfecte vacature gevonden die je zocht?

Wij bieden diverse mogelijkheden binnen de bank- en verzekeringssector

Wil jij jezelf graag ontwikkelen in het bank- en verzekeringswezen en zoek je hier een professioneel deBij inVentiv vinden wij het belangrijk om in contact te komen met Bij inVentiv bieden wij diverse mogelijkheden binnen de bank- en verzekeringssector, waaronder een vacature voor de functie van acceptant volmacht, acceptant aansprakelijkheid of acceptant motorrijtuigen. Als acceptant ga je voornamelijk aan de slag met het beoordelen van verzekeringen en uitbrengen van offertes. Ben je geïnteresseerd in een van deze functies, of bijvoorbeeld eerder in een functie als relatiebeheerder of als fraudespecialist? Dan kijken we graag met jou naar de mogelijkheden en of er match is tussen jou en de werkgever. Wij werken met diverse opdrachtgevers, waaronder banken en verzekeraars. Wil je graag een vaste functie als acceptant of ben je juist op zoek naar de mogelijkheid om voor diverse projecten of opdrachten te werken in de verzekeringssector? Bij inVentiv is zijn er veel mogelijkheden.

Ben jij de gedreven professioanl die wij zoeken?

Onze ambitie en die van onze opdrachtgevers is groot. Daarom zoeken we ook naar gedreven professionals die deze ambitie delen en zichzelf willen ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Ben jij klantgericht, flexibel en toon jij graag initiatief? Dan helpen wij jou graag aan een passende functie. Ga bijvoorbeeld voor een vacature voor de functie van acceptant volmacht, acceptant motorrijtuigen of acceptant aansprakelijkheid.

Solliciteer direct op een vacature voor de functie van acceptant

Ben jij geïnteresseerd in een vacature voor de functie van acceptant, bijvoorbeeld op het gebied van aansprakelijkheid, motorrijtuigen of volmacht? Dan ben je van inVentiv op de juiste plek. Wij hebben namelijk diverse vacatures in de verzekeringssector, waaronder meerdere vacatures voor acceptant. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan de verschillende vacatures en solliciteer direct op een functie die past bij jouw kwaliteiten en interesses. Kom je er nog niet uit of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 033-2580977 of te mailen naar info@inventiv.nl.