Vacature voor de functie van schadebehandelaar

Ben jij geïnteresseerd in het afhandelen van schadeclaims en zoek je een passende vacature voor de functie van schadebehandelaar brand of multibranche, schadeacceptant of schade-expert? Bekijk de mogelijkheden bij inVentiv uit Hoevelaken, nabij Amersfoort. Wij werken samen met diverse opdrachtgevers uit de bank- en verzekeringssector en bieden dan ook meerdere vacatures aan in deze sectoren, waaronder een vacature voor de functie van schadebehandelaar, schadeacceptant en schade-expert. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van ons bedrijf? Lees dan snel verder en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Grote opdrachtgevers
  • Afwisselende projecten

Wil je meer weten over onze vacatures?

Een greep uit onze vacatures

Propositiemanager DIP
Sector
Overig
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Accounts Payable-Specialist
Sector
Banken
Regio
Noord-Holland


Bekijk vacature

Senior Relatiebeheerder Pensioenen
Sector
Pensioen
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Schadebehandelaar Brand Particulier (medior)
Sector
Verzekeraar
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Administratief Medewerker Schadebehandeling
Sector
Schade
Regio
Gelderland


Bekijk vacature

Meewerkend Coördinator Polisafdeling
Sector
Schade
Regio
Gelderland


Bekijk vacature

Meewerkend Coördinator Schadebehandeling
Sector
Schade
Regio
Gelderland


Bekijk vacature

Schadebehandelaar Middel en Zwaar Letsel
Sector
Schade
Regio
Gelderland


Bekijk vacature

Financieel Administratief Medewerker
Sector
Pensioen
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Hypotheekacceptant Beheer & Behoud Utrecht (Medior)
Sector
Hypotheken
Regio
Utrecht


Bekijk vacature

Niet de perfecte vacature gevonden die je zocht?

Vind een passende vacature, bijvoorbeeld voor de functie van schadebehandelaar

Wil jij aan de slag gaan aan schadebehandelaar brand of multibranche? Of zoek je een geschikte vacature voor de functie van schadebehandelaar, schade-expert of schadeacceptant? Dan zit je bij inVentiv helemaal goed. Wij zijn constant op zoek naar gedreven professionals die zichzelf graag willen ontwikkelen in de bank- of verzekeringssector. Bij inVentiv zijn we zeer ambitieus. Daarom komen we graag in contact met mensen die deze ambitie delen en onze opdrachtgevers willen ondersteunen met het uitvoeren van front-, mid- en backofficeactiviteiten. Dit kan op verschillende manieren. Wij hebben onder andere een uitgebreid vacatureaanbod voor zowel vaste als tijdelijke functies en voor zowel starters als ervaren specialisten. Werk je liever voor meerdere projecten en opdrachtgevers? Ook dan is het mogelijk om bij inVentiv te solliciteren. Door met diverse projecten aan de slag te gaan, doe je doe je bij verschillende bedrijven werkervaring op en geef je jouw persoonlijke ontwikkeling een flinke impuls.

Volg je ambitie en kom werken als schadebehandelaar multibranche of branche

Vind je het fantastisch om met schadeclaims te werken en deze zo goed mogelijk af te handelen? Vind dan een geschikte vacature voor de functie van schadebehandelaar multibranche of brand, schade-expert of schadeacceptant en ontwikkel jezelf in een van deze vakgebieden. Wil je liever een andere functie bekleden bij een bank of verzekeraar, bijvoorbeeld als volmachtbeheerder of als acceptant? Ook dan vind je bij ons diverse vacatures.

Reageer direct op jouw droombaan

Heb jij een vacature gevonden die volledig aansluit bij jouw kwaliteiten en interesses, bijvoorbeeld voor de functie van schadebeheerder brand of multibranche, schadeacceptant of schade-expert? Reageer dan direct op een van deze vacatures en wie weet heb jij binnenkort jouw droombaan te pakken! Ben je nog zoekende en wil je graag met ons in contact komen om de juiste vacature te vinden of om voor verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op via 033-2580977 of info@inventiv.nl.